Uw eigen family office

B.A. van Doorn krijgt steeds vaker het verzoek om vanuit haar rol als vermogensbeheerder de cliënt te helpen bij het organiseren van de financiële administratie, overzichten te verstrekken en daarbij vraagstukken te beantwoorden over onder andere estate planning, fiscaliteit en belastingaangiftes. Vanwege deze vragen zijn wij meer en meer met de cliënt en zijn trusted advisors gaan samenwerken. In onze veilige digitale omgeving worden belangrijke documenten met elkaar gedeeld en overzichtelijk bewaard.

Uw eigen family office

Voor een optimaal resultaat voor de cliënt stemmen trusted advisors hun diensten onderling op elkaar af.

Familiestatuut

Wij besteden veel aandacht aan het opstellen en uitwerken van familiestatuten. In een dergelijk document worden onderwerpen beschreven die van belang zijn bij de inrichting van uw family office. Hierbij kunt u denken aan assetmanagement, financiële administratie, verstrekken van periodieke overzichten, bedrijfsopvolging,  bedrijfsoverdracht, belastingaangiftes en estate planning.

 

B.A. van Doorn zorgt voor
  • een op uw wensen afgestemde digitale family office
  • een veilige omgeving waarin
    • trusted advisors samenwerken
    • documenten up-to-date worden gehouden
    • maatwerkoverzichten worden verstrekt
  • met een centraal aanspreekpunt die coördineert en de organisatie van  familievergaderingen op zich neemt

Hoe gaat B.A. van Doorn voor u aan het werk?

Het opzetten van uw eigen family office begint altijd met een persoonlijke kennismaking. Het is voor u van belang dat wij het family office zijn dat u zoekt en waarbij u zich prettig voelt. Voor ons is van belang om te bepalen in hoeverre onze dienstverlening aansluit bij hetgeen u van ons verwacht. Op basis van ons kenningsmakingsgesprek en de besproken onderwerpen werken wij een voorstel voor u uit.

Please contact us

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom bij ons op kantoor voor een nadere kennismaking en een oriënterend gesprek.

Naar contact

Wijsheid komt met de jaren. B.A. van Doorn sinds 1831.